tisdag 8 april 2008

Sliten och trött...

Skall bli skönt att slagga lite. Ser framemot en spännande match i morgon. Vi har precis uppdaterat med vinnarna i vår lilla tävling. Riktigt många kul förslag.

Hoppas alla får en bra upplevelse av "vår" arena.

Själv hoppas jag att få komma in, men lite senare. Är med i en träff om kulturens betydelse för en ort. Och den är viktig. Vi har ställt frågan till målgrupper boende i storstadsregioner som Stockholm, Göteborg och Malmö och de har attityden att det finns väldigt lite kulturellt att göra i Jönköping.

Vi precis som liknande städer behöver bli bättre på att organisera våra varuhus där erbjudandet blir tydligare. Vi är många aktörer som får mycket gjort. Men hittar alla fram.

Väl framme avgörs om produkten håller och skapar den upplevelse vi förväntat oss. Därför är Scenkonsthuset en viktig del i Jönköping. Som samlingspunkt, som upplevelsearena och som mötesplats.

Som barnfamilj vore det kul med liknande innehåll som finns i Kulturhuset i Stockholm. Stora lekytor som växlar teman. Alltid öppet lördagar och söndagar och ett sjysst café i närheten. Måste passa på att slå ett slag för Jönköpings läns museum och sin John Baueravdelning. Barn och föräldrar kan klä ut sig och spela rollspel. En garanterad succé.

Men nu blir det Seinfeldt, sova och finalmatch 2.

Undrar vad Linköping tänker hitta på?

Inga kommentarer: